Puterea unui MULTUMESC!

Pin It

thank youSuntem atât de prinşi cu ceea ce avem de făcut sau cu ceea ce n-am făcut noi sau alţii, cu ceea ce n-a mers sau cu ceea ce va fi, încât uităm de puterea lucrurilor simple, precum un Mulţumesc.

Cât de des mulţumeşti pentru o nouă zi pe care ochii tăi au avut şansa s-o vadă?

Când primeşti ceva gratuit de la cineva care e primul tău gând? Cum să faci să nu rămâi dator sau spui pur şi simplu mulţumesc cu zâmbetul pe buze.

Oare cum ar fi să înlocuieşti gândurile de genul “Ce e de făcut” sau “Ce lipseşte” cu o atitudine de mulţumire pentru ceea este în prezent în viaţa ta?

Mult timp nu am înţeles profunda semnificaţie a acestui mulţumesc. Încă din copilărie mulţi dintre noi l-am perceput ca pe o obligaţie, o datorie ce ţine de amabilitate pentru a fi acceptat în societate, întrucât aşa am fost educaţi. Din păcate nu ne-a învăţat nimeni să mulţumim cu inima.

În spatele unui simplu „mulţumesc” stă inima ta. Dacă mulţumeşti cu ochii în pământ sau uitându-te în altă parte, arăţi că inima ta e închisă, că nu e pregătită să primească.

flowersMulţumesc e doar un cuvânt, dar poate fi extraordinar de puternic dacă îl încărcăm cu energia recunoştinţei. Această energie nu ţine cont de obstacole, de ceea ce e posibil sau imposibil, mută munţii din loc, răscoleşte şi aşează lucrurile astfel încât circuitul a dărui – a primi să fie realizat.

Astfel, atunci când eşti recunoscător din inimă, se întâmplă ceva minunat, asemenea apariţiei soarelui şi a curcubeului după furtună. Ceea ce dai ţi se întoarce, ceea ce ai se înmulţeşte, ceea ce atingi cu iubire creşte.

De aceea, sunt profund recunoscătoare că mi s-a dat inspiraţie pentru aceste rânduri, că degetele mele au putut să le scrie şi că tu le citeşti în acest moment.

Îţi mulţumesc, chiar dacă nu te văd. Căci recunoştinţa nu se vede, ci se simte.

Daca ti-a placut acest articol spune multumesc printr-un share
Pin It

2 thoughts on “Puterea unui MULTUMESC!

  1. Jeni says:

    Multumesc e doar un cuvant,dar in spatele lui pot sta o mie de cuvinte….iubirea,admiratia, curajul, dorinta, implinirea,dorul,puterea,armonia…Insa,incarcat cu energia recunostintei,magia intra in viata ta…
    Iti multumesc,articolul e minunat!

  2. Adiana Rusu says:

    Magia Recunostintei misca lumea, tot ce trebuie sa se intample se va intampla..Multumesc Legii Atractiei pt ca actioneaza uluitor de precis si rapid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Folosim cookies pentru a ne asigura ca iti oferim cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Daca ramai in continuare pe site ne asiguram ca ai facut o alegere buna.