Reactiveaza-ti senzualitatea

Ce iti aduce acest program

  • 3 sesiuni online de cate 60 min fiecare, la intervale de 1-2 saptamani
  • Un program de self care care sa te conecteze la esenta ta feminina
  • Ghidare si sustinere
  • Practici de feminitate pentru explorarea senzualitatii si bucuriei de a trai
  • Toate se vor mula strict pe nevoile tale
Adela Haru

Și da, o să-ți iubești corpul și mai mult, o să onorezi feminitatea din celelalte femei mai mult ca niciodată. Cât despre bărbatul care te așteaptă acasă sau în viitor, cu siguranță se va simți printre cei mai norocoși bărbați. Nu o spun doar eu, ci numeroasele feedback-uri pe care le-am primit de la bărbații femeilor cu care am lucrat. 🙂

Ce conține

3 sesiuni de coaching online

Vom lucra în particular, mulat pe nevoile tale

Te va ghida

Adela Haru

Trainer și coach în feminitate, autoare a cărții Spre feminitate

Sunt o femeie îndrăgostită de viață, de Natură și de profunzimi. Iubesc și promovez tot ce înseamnă naturalețe feminină, frumusețe naturală, puritate sufletească și dragoste de viață.

Călătoria mea ca „ghid” în feminitate a început în 2013, după ce m-am certificat ca Facilitator feminitate, în Thailanda. Au urmat apoi multe alte cursuri (de sute de ore) cu diverse călăuze, în diverse părți ale lumii, întrucât am căutat mereu să aprofundez această temă atât de vastă. Am studiat și experimentat energia și anatomia feminină prin prisma abordărilor tradiționale precum medicina tradițională chineză, ayurveda, taoism, tantra, dans sacru.

Din drag pentru femeile din România, în 2015 am lansat cartea Spre feminitate care s-a bucurat de mult succes și care a adus mai multă deschidere înspre această parte atât de puțin explorată până nu demult.

De când am devenit mămică, lucrez cu mare drag și cu femeile care vor să rămână însărcinate sau cu femeile gravide care vor să aibă parte de o naștere cât mai blândă. Nașterea și maternitatea mi-au adus un plus de profunzime în explorarea Feminității și o nouă abordare.

În prezent mă dedic femeilor preocupate de tot ce implică feminitate (ciclu feminin, menstruație, sexualitate, fertilitate, sarcină sau naștere)  prin intermediul atelierelor, coaching-ului, scrisului și dansului.

Mai multe despre mine poți afla aici.

Cand?

Începând de azi

Unde?

Online

Locurile pentru aceast program sunt limitate la 10 si se vor ocupa în ordinea înscrierilor!

Investiție

Ai ajuns până aici. Pregătită pentru călătorie?

Ești pregătită să faci ceva deosebit pentru tine?

Investiția pentru acest program este: 399 RON *

* Preț promotional doar pentru persoanele care s-au inscris la webinarul din 3 aprilie. Prețul standard este de 499 RON

Formular Înscriere