Regaseste-ti echilibrul !

Pin It

Într-o lume din ce în ce mai agitată și îndepărtată de esență, nu rămâne decât să te reîntorci la cine ești cu adevărat și să-ți duci darul mai departe. Tu ești cel care unește cerul cu pământul, după cum spun maeștrii zen, ești între cele două lumi. De aceea, îți propun o cale de mijloc, calea echilibrului.

Poți alerga o viață pentru împlinirea pe diverse planuri în viața ta, cum ar fi : carieră, relații, cuplu, bani, spiritual, dar să nu fie niciodată echilibrul dintre ele realizat. De pildă, poate ai experimentat și tu ce înseamnă să te dedici integral carierei neglijând familia sau invers. Orice aspect din viața ta care rămâne în umbră va răbufni la un moment dat.

Da, știu, se spune că nu poți fi împlinit în toate aspectele vieții, poate nu vor fi niciodată așa cum ți-ai dori, dar întreabă-te cine le unește, cine le întreține ? Dacă pornim dinspre exterior spre interior, ajungem la…tine sau la esență. Astfel, dacă tu îți găsești întâi împlinirea în tine, în mod inerent aspectele vieții tale se îmbunătățesc. E ca un răsărit de soare care încet-încet aduce lumina în toate colțurile umbrite.

Îți propun să-mi dai voie să te însoțesc în acest „răsărit”…

De ce echilibru ? Deoarece odată ce l-ai găsit, odată ce l-ai gustat, devii puternic, astfel încât orice furtună care trece peste tine nu te mai poate dezrădăcina. Echilibrul începe prin cunoașterea de sine și se continuă prin cunoașterea celorlalți și a tuturor aspectelor din viața ta. Cheia e la tine!

…Îți mai simți respirația ?

Daca ti-a placut acest articol spune multumesc printr-un share
Pin It

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Folosim cookies pentru a ne asigura ca iti oferim cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Daca ramai in continuare pe site ne asiguram ca ai facut o alegere buna.