Retreat de Sexualitate Sacra

Feminin și Masculin, de la separare la uniune în extaz

Atât corpul femeii cât și corpul bărbatului conțin sămânța Divinului. Atunci când aceste două semințe se unesc dintr-un spațiu de iubire și conștiință, potențialul vital și eteric din ele se reactivează, iar viața începe să înflorească prin intermediul celor doi.

A practica arta de a dărui și de a primi, dansul polarităților precum și înțelegerea Masculinului și Femininului la un alt nivel de profunzime, vindecă viața din noi și generează o schimbare și în câmpul colectiv transgenerațional.

Avem nevoie mai mult ca niciodată să ne reconectăm la corp, la instinctul nostru natural care reprezintă conexiunea cu bărbatul/femeia sălbatic(ă) din interior.

Avem nevoie să ne recuperăm încrederea în sexualitate și să o onorăm, întrucât face parte din corpul nostru.

Avem nevoie mai mult ca niciodată să ne reconectăm la sufletul nostru și să ne recuperăm bucățile de suflet pe care le-am lăsat în diverse relații din trecut.

Avem nevoie să ne recuperăm încrederea în Masculinul din bărbați / Femininul din femei și să relaționăm într-un mod autentic și plin de iubire cu acesta/aceasta.

Avem nevoie mai mult ca niciodată să ne reconectăm cu instinctul nostru natural, să ne ascultăm inima și să ne purificăm mentalul și emoționalul de  diversele condiționări pe care le-am acumulat de-a lungul vieții, mai ales în materie de relații și de sexualitate

Acest Retreat este un spațiu pentru a fi, pentru a ne reaminti cine suntem de fapt în esența noastră și pentru a ne reconecta...împreună.

În cadrul acestuia vom lucra la unificarea energiei sexuale cu energia inimii și vom căuta să dizolvăm obstacolele care stau în calea acestei unificări, precum fricile și paradigmele egoului masculin sau feminin. Vom lucra cu polaritatea masculin-feminin atât din interiorul nostru cât și cu cea din exterior prin intermediul relației pe care o avem cu noi înșine, cu viața și cu celălalt.

Metoda pe care o vom folosi este cea a Respirației Alchimice, o metodă care lucrează în profunzime pentru vindecarea blocajelor de natură sexuală și emoțională.

Obiectivele tehnicii

 • Recuperarea conexiunii cu corpul, cu energia sexuală și universală
 • Renunțarea la blocajele mentale, emoționale și sexuale care stau în calea conexiunii pentru a ne putea deschide plenar în fața iubirii și a energiei sexuale creative
 • Susținerea procesului de eliberare de trecut, de povestea veche, de vinovăție, (auto)blamare sau neiertare pentru a putea trăi împreună PREZENTUL și a ne putea alege unul pe celălalt aici și acum
 • Crearea unui spațiu sigur de încredere și de comunicare (de siguranță emoțională)
 • Exerciții de respirație/meditație/comunicare de practicat atât în pereche, cât și individual pentru a ne folosi energia sexuală într-un mod care elevă starea de conștiință, de plăcere și de bucurie în corp
 • Practici hrănitoare de făcut ulterior acasă, atât individual cât și în cuplu


Cu ce vom lucra

 • Polaritatea yin-yang aplicată în viața de zi cu zi și în relații
 • Ce este energia sexuală și cum ne putem folosi de ea într-un mod sănătos și constructiv atât pe plan relațional, cât și în manifestarea a ceea ce ne dorim
 • Ce este cu adevărat INTIMITATEA și cum ne putem bucura de darurile acesteia în viața de zi cu zi
 • Eliberarea de condiționări/programe de natură sexuală
 • Trezirea, reconectarea cu propria energie sexuală și rafinarea ei
 • Recuperarea instinctelor naturale ale corpului și a conexiunii cu naturalețea corpului
 • Vindecarea și unificarea relației Feminin – Masculin din interior și din cuplu
 • Trezirea simțurilor și practici de hrănire a senzualității/ libidoului în cuplu
 • Exerciții de deschidere atât la nivel emoțional cât și la nivel sexual menite să întărească conexiunea cu sinele și cu celălalt
 • O abordare mai profundă a orgasmului feminin/masculin
 • Controlul ejaculării și rolurile acestuia
 • Recuperarea sacrului și a purității în materie de sexualitate
 • Sexualitatea ca o cale de deschiderea a inimii și de elevare a conștiinței


Binenteles, vom vorbi deschis fără rețineri despre aspecte tabu despre care nu s-a vorbit niciodată în familie sau prin alte părți și despre cum putem avea o viață sexuală împlinitoare, fără rușine sau vinovăție.

Abordarea este una la nivel energetic și practic.

Fiecare temă va fi abordată la modul cel mai practic prin intermediul corpului cu ajutorul meditației, mișcării și mai ales al respirației alchimice.

În cadrul acestui retreat vei avea ocazia...

 • să experimentezi pe propria piele cum funcționează forța energiei tale sexuale și cum o poți eleva la nivelul întregului corp.
 • să înveți cum să îți alchimizezi stările emoționale neplăcute în stări mai înalte de conștiință (bucurie, iubire, extaz)
 • să refaci uniunea masculin-feminin în interior ca apoi să o poți manifesta într-un mod curat în relația ta
 • să te bucuri de susținerea, intimitatea și protecția pe care o oferă un GRUP de oameni care lucrează cu esența lor, atât feminină cât și masculină.

Indiferent că te afli într-o relație de cuplu sau nu acest RETREAT este destinat atât femeilor cât și bărbaților interesați de extinderea conștiinței în materie de sexualitate și iubire.

Cuplurile sunt binevenite, iar dacă ai mai respirat cu Adela, vei avea ocazia să treci la nivelul următor.


 

Metodologie

Metoda pe care o vom folosi este cea a Respirației Alchimice & Sexualitate Sacră, o metodă care lucrează în profunzime pentru vindecarea blocajelor de natură sexuală și emoțională, dar și de hrănire a stărilor de conștiință.

Această metodă a fost creată de columbianca Sajeeva Hurtado, specializată în medicină tradițională chineză, terapie Gestalt și Tantra și a impactat mii și mii de persoane, de la vindecări emoționale la vindecări fizice și mult mai mult.

Program

Deschidem porțile Joi, 31 martie, începând cu orele 16 și închidem cercul Duminică, 3 aprilie, orele 14 cu multă dragoste

Mai jos ai programul unei zile de retreat, cu precizarea ca acesta este flexibil, in funcție de nevoile grupului.

8:00-8:30 Exerciții de energizare in natura
8:30-9:30 Mic dejun
10:00- 13:00 Workshop

13:00- 14:00 Prânz
14:30- 16:00 Timp liber, siesta, spa
16:00- 19:30 Workshop
19:30-20:30 Cina

Când?

31 martie - 3 aprilie

Locație

Am ales o locație deosebită, în mijlocul naturii, în zona Sibiului. Adresa va fi comunicată doar persoanelor înscrise.

Este situată undeva la 2 ore de Cluj-Napoca și la aprox 3,5 ore de București. Este un loc în natură, creat special pentru răsfăț și relaxare, precum și de detașare de viața cotidiană.

Sala eveniment
Yoga curte

Investiție

Ai ajuns până aici. Ești pregătit(ă) pentru călătorie?

Investiția pentru acest retreat este: 2300 RON dacă te înscrii până în 15 martie!

2500 după această dată!

 (prețul include cazare și 3 mese/zi)

Confirmarea locului se va face după plata avansului de 800 RON nerambursabil 

Dacă există alte cerințe sau nelămuriri, nu ezitați să ne scrieți pe adresa [email protected] sau

Persoană de contact: Iulia Talos 0745 318 817

Daca ai ajuns până aici și simți că te cheamă,

te aștept alături de mine într-o călătorie transformatoare și revitalizantă!