Retreat de feminitate prin belly dance

pentru Sănătate și Armonie minte-corp-suflet

Mișcările șoldurilor, ale zonei pelviene și cele de unduire ale abdomenului au fost dintotdeauna o modalitate prin care femeile se antrenau pentru fertilitate și pentru procesul nașterii. Rosina Fawsia Al-Ravi

Te invităm într-o tabără special concepută pentru sănătatea femeii și pentru reconectare cu feminitatea trupului tău.

Stilul de viață modern al femeii în general este unul bazat pe alergătură și pe presiunea de a-și îndeplini sarcinile și rolurile de zi cu zi, ceea ce o îndepărtează tot mai tare de conexiunea cu trupul și cu sufletul ei, de fertilitatea și de feminitatea sa.

 

Noi am pornit împreună în călătoria spre feminitate în urmă cu 5 ani și de atunci ne tot bucurăm de darurile energiei feminine care se manifestă prin noi. Am practicat numeroase exerciții care ne-au crescut nivelul de fertilitate și sănătate în corp și de atunci tot continuăm pe acest drum, împărtășind din ceea ce am învățat fiecare de-a lungul timpului.

Astfel, observând ce a funcționat pentru noi ca femei și pentru cursantele noastre, am conceput o modalitate cât mai relaxantă și mai feminină pentru reconectarea cu trupul și cu starea de armonie interioară.

O tabără inedită în care vom experimenta prin intermediul corpului mișcări care trezesc la viață potențialul feminin și care au numeroase beneficii pentru sănătate, pe toate planurile.

 

Belly dance pentru Armonie este mai mult decât un simplu dans, este o metodă ideală de a-ți menține sănătatea organelor feminine, dar și de a-ți cultiva o stare de armonie între corpul și psihicul tău, întrucât folosește mișcări blânde și naturale.

Frumusețea acestui retreat e dată de combinația unică de elemente de belly dance, respirație, mișcări de unduire, tehnici de relaxare, meditație și exerciții de creativitate care te reconectează cu esența ta pur feminină.

Se spune despre belly dance că este una dintre cele mai vechi forme de dans feminin, fiind la origini o meditație în mișcare concepută pentru onorarea divinității feminine.

Prin mișcările specifice acestui stil de dans sunt implicate toate părțile corpului, mintea se liniștește și tot ce îți rămâne este bucuria de a dansa și de a fi în trup de femeie!

Ce vom face

 • Vom dansa în tălpile goale cât ne țin picioarele și fiecare sesiune de dans va avea o tematică cu specific feminin.
 • Astfel ne vom explora aspecte din noi precum partea senzuală, partea sălbatică, ritmată și antrenantă, dar și partea lină și fluidă din noi.
 • Vom dansa pe ritmuri de foc, ne vom conecta la Mama Pământ pe ritmuri de pământ și ne vom da voie să curgem precum apa, eliberând corpul de tensiuni, de stres și de blocaje fizice sau emoționale.
 • Ne vom exprima liber
 • Ne vom conecta la corpul nostru si vom permite energiei feminine sa se trezească sau să se amplifice în noi.
 • Apoi vom integra tot ceea ce am trezit în noi prin intermediul meditației și al relaxării.
 • Ne vom bucura de natură
 • Ne vom exersa creativitatea
 • Ne vom conecta cu inima noastră, susținându-ne una alteia spațiul de a fi…femeie!

Te vor ghida

Adela Haru

Adela Haru

Trainer și coach în feminitate, autoare a cărții Spre feminitate

Fiind preocupată de tot ce înseamnă cunoașterea ființei umane și a felului în care funcționează psihicul împreună cu corpul, am pornit pe acest drum în urmă cu mulți ani. Am căutat să mă descopăr, să mă vindec, să mă cunosc, dar și să mă bucur de tot ce înseamnă a fi femeie. Așa am urmat sute de ore de cursuri de feminitate în afara țării, am început să practic meditația și am devenit pasionată de medicina tradițională chineză.

Fiind și proaspătă mămică, pot spune că exercițiile de belly dance m-au ajutat să am parte de o naștere blândă, pe cale naturală. Corpul meu iubește să practice belly dance, dans liber și yin yoga, iar sufletul meu iubește relaxarea și meditația. Prin urmare, te invit să practici alături de mine exerciții de respirație și tehnici armonioase pentru relaxare, astfel încât să simți pe pielea ta ce bine e când corpul și psihicul tău se armonizează, dansând împreună. Iar feminitatea ta va străluci cu siguranță!

Roxana Anton

Roxana Anton

Instructor aerobic-dance

Pasionată de sănătatea feminină și de magia sunetelor orientale, am început cu în urmă cu 6 ani să practic belly dance și m-am îndrăgostit de acest dans și de ceea ce a trezit în mine.

Mă fascinează și tribal belly dance, dans pe care am avut ocazia să îl învăț la workshopurile organizate în cadrul Festivalului de tribal belly dance din Barcelona.

Pentru mine, belly dance-ul este mai mult decât un stil de dans, este modalitatea mea de a mă exprima și de a mă cunoaște mai bine ca femeie, de a mă reconecta la energia feminină. Prin belly dance îmi exprim senzualitatea, descoper de fiecare dată ceva nou la mine și mă bucur de vitalitatea mea, păstrându-mi o stare bună de sănătate, atât fizică cât și pshică. 

Te invit alături de mine la acest retreat pe care l-am conceput împreună cu Adela Haru, pentru toate femeile care vor să-și facă timp pentru ele și pentru starea lor de bine.


Din beneficiile exercițiilor din tabără

 • O stare bună de sănătate prin mișcări care revitalizează organele feminine (ovare, uter)
 • Eliberare de blocaje emoționale și fizice
 • Exerciții care ajută la restabilirea echilibrului hormonal în corp, pentru o menstruație sănătoasă și creșterea fertilității
 • Trezirea la viață a potențialului feminin din corp 
 • O relație mai bună cu corpul tău, mai multă acceptare de sine și eliberare de complexe (ceea ce îmbunătățește calitatea relațiilor)
 • Reconectare cu latura ta profundă și spirituală
 • Echilibrare hormonală
 • Armonizare minte-corp-suflet prin combinația de dans cu meditație și tehnici de respirație

Data si locatie retreat

Retreatul are loc in perioada 19-21 august 2016 intr-o locatie de vis in Muntii Apuseni, la Pensiunea Floare de Colt, judeţul Alba (mai multe detalii despre locatie se vor transmite la inscriere).

 • la 29 kilometri de Alba Iulia
 • 97 kilometri de Cluj-Napoca
 • 104 kilometri de Sibiu
 • 379 kilometri de BucureştiCe spun câteva din femeile care au participat la evenimentele noastre

Iulia Rus Anglia

Am simțit manifestarea puterii mele creatoare și vindecătoare și m-am întânit cu acea parte din mine pe care mi-a fost treamă să o explorez și pe care am găsit-o intactă și plină de viață. A fost un privilegiu să mă aflu aici și cred că multor femei le-ar fi de un mare folos o asemenea experiență.

Gina Gorgan Cluj-Napoca

Au fost 3 zile minunate în care am descoperit atâta frumusețe și gingășie, atâta iubire în sufletul meu și al fetelor, încât pot spune din inimă ”Thanks God, I am a woman”.

Anca Pal Cluj-Napoca

Să participi într-o tabără cu alte femei e o experiență minunată. Departe de grijile cotidiene, tabăra a fost spațiul perfect să reaprindem și să ne alimentăm cu tot ce ține de eternul feminin. Am cunoscut femei minunate și am învățat că feminitatea și senzualitatea nu au vârstă. Mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc!

Rada Muresan Cluj-Napoca

Pentru mine a fost o încântare..Habar nu aveam cât de departe eram de feminitatea mea…Am găsit punctul de plecare spre a descoperi că sunt mai mult decât mamă, fiică, prietenă, soție, iubită. Sunt mult mai mult. Mulțumesc, Adela.


Echipament necesar

Vom folosi accesorii precum voalul si pentru fiecare tema vom avea imbracaminte corespunzatoare (bustiere,fuste si/sau esarfe rosii, accesorii-bijuterii tribal/wild, voal ).

 • fustă lungă/colanți cu talie joasă
 • bustieră/maieu
 • șosete sau balerini de dans
 • eșarfă de legat pe lângă șolduri (preferabil fără bănuți care sună)
 • voal sau o eșarfă din material subțire și transparent (L – 2,5 m și l – 1 m)

Fii creativă la capitolul accesorii și vestimentație! 🙂

Locurile pentru această tabără sunt limitate la 15 si se vor ocupa în ordinea înscrierilor!


Investiție

la care se adaugă prețul cazării și mâncarea care se va servi la pensiune

Standard
399 RON
Persoana

Participare retreat

Cartea Spre Feminitate

Premium
699 RON
Persoana

Participare retreat

Cartea Spre Feminitate

Sedinta individuala cu Adela sau Roxana (la alegere)

Inscriere automata la urmatorul curs de belly dance pentru armonie

Beneficiezi de 15% reducere daca te inscrii si faci plata pana in data de 16 iulie 2016.