Retreat magic pentru cupluri

Retreat magic pentru cupluri

 

Feminin și Masculin, de la separare la extaz împreună

Atât corpul femeii cât și corpul bărbatului conțin sămânța Divinului. Atunci când aceste două semințe se unesc dintr-un spațiu de iubire și conștiință, potențialul vital și eteric din cele ele se activează, iar viața începe să înflorească prin intermediul celor doi.

A practica arta de a dărui și de a primi în cuplu, dansul polarităților precum și înțelegerea Masculinului și Femininului la un alt nivel de profunzime, vindecă viața din noi și generează o schimbare și în câmpul colectiv transgenerațional.

Acest Retreat este un spațiu pentru a fi, pentru a ne reaminti și pentru a ne reconecta...împreună.

 

În cadrul acestuia vom lucra la unificarea energiei sexuale cu energia inimii și vom căuta să dizolvăm obstacolele care stau în calea acestei unificări, precum fricile și paradigmele egoului masculin sau feminin. Vom lucra cu polaritatea masculin-feminin atât din interiorul nostru cât și cu cea din exterior prin intermediul relației pe care o avem.
Obiectivele tehnicii

 • Relaționarea în cuplu la un nou nivel de profunzime și de conexiune
 • Recuperarea conexiunii cu corpul și cu nevoile fiecăruia în cuplu
 • Însoțirea cuplului în procesul descoperirii de sine, atât individual cât și în a se conecta unul cu celălalt în spațiul inimii
 • (Re)crearea spațiului de intimitate în doi, dincolo de conexiunea sexuală
 • Renunțarea la blocajele mentale/emoționale care stau în calea conexiunii pentru a ne putea deschide plenar în fața iubirii și a energiei sexuale creative
 • Susținerea procesului de eliberare de trecut, de povestea veche, de vinovăție, (auto)blamare sau neiertare pentru a putea trăi împreună PREZENTUL și a se alege unul pe celălalt aici și acum
 • Crearea unui spațiu sigur de încredere și de comunicare (de siguranță emoțională) prin reînnoirea cadrului relației
 • Exerciții de respirație/meditație/comunicare de practicat atât în pereche, cât și individual pentru a ne folosi energia sexuală într-un mod care elevă starea de conștiință, de plăcere și de bucurie în corp

Tematica abordată

 • Exerciții de Respirație alchimică
 • Meditații în cuplu/individual
 • Dans terapeutic, dansul elementelor
 • Polaritatea yin-yang aplicată în viața de zi cu zi
 • De la Separare la Unificare, metodă practică de aplicat în cuplu
 • Deschiderea simțurilor la toate nivelurile
 • Sexualitatea ca o cale de deschiderea a inimii și de elevare a conștiinței
 • Deschiderea inimii și iubirea de sine
 • Folosirea energiei sexuale pentru a ne crește vitalitatea în corp /a ne vindeca de blocaje, dureri sau traume
 • Controlul ejaculării la bărbat
 • Orgasmul feminin/masculin
 • Masajul tantric
 • Art-terapie în cuplu
Retreat magic pentru cupluri

Metodologie

Principala metodă folosită în acest retreat este Respirația Alchimică & Sexualitate Sacră, metodă creată de columbianca Sajeeva Hurtado, specializată în medicină tradițională chineză, terapie Gestalt și Tantra. În prezent, ea se dedică în formarea de traineri peste tot în lume în acest sistem și în însoțirea cuplurilor pe drumul trezirii și transformării lor spirituale.

O altă metodă folosită este From Separation to Unity, metodă creată de Kaifi (Grecia) de extindere a conștiinței inimii.

Traineri

Adela Haru

Adela Haru

Adela este trainer certificat în această metodă. Are o experiență de peste 10 ani în training, coaching, meditație, practici de respirație, dans holistic și terapii de reconectare cu corpul.

Adela susține și organizează workshop-uri și retreaturi de feminitate din 2013 când a obținut certificarea în Thailanda, iar din 2019 s-a certificat în Spania în workshop-uri de Sexualitate conștientă pentru cupluri.

Este autoarea cărților Spre feminitate (2015) și Relațiile conștiente. Feminin și Masculin, între oglindire și provocare (2016).

Mircea Oșan

Mircea Oșan

Mircea este trainer acreditat FSTU (From Separation to Unity), o metodă meditativă de conectare și activare a câmpului inimii. Mircea facilitează sesiuni de vindecare la nivel energetic prin Aliniament Divin și diverse tehnici de meditație. A călătorit și aplicat aceste metode în multe părți ale lumii prin cursuri și sesiuni, în special în Grecia, China, Mexic sau Costa Rica.

Angelina Artemoff

Angelina Artemoff

Angelina Artemoff, CMT, RPP, owner of Emerald Ocean Alchemy, Somatic & Energy Healing Arts, since 1993. Located in Cloverdale, CA, practices Kundalini yoga, Massage, Craniosacral Unwinding and Polarity Therapy.

In relating to her clients, she has personally experienced and witnessed in others, the inherent ability of the body to heal itself when mental, emotional and physical restrictions are addressed with awareness and energy is allowed to flow.

As a kundalini yoga guide, she is excited about the changes that can be made through committed daily practice, heightened self-awareness and the cultivation of conscious breath and deep rest.

She is an ecstatic energy and prayer dancer who brings lightness of heart as well as emotional depth as she weaves dance into the yogic practices.


Cand?

30 octombrie – 1 noiembrie (de vineri - duminică)

Unde?

Valea Verde Retreat Transylvania, din satul Cund jud. Mureș

Program

Începem vineri la orele 17 si vom încheia duminică în jur de orele 14-15.

Programul unei zile de retreat începe cu yoga de dimineață cu Angelina din USA, apoi cu micul dejun și orele de curs. Vom avea pauză de siesta sau prânz, precum și o seară magică de sambătă la foc. Vom încheia duminica cu zâmbetul pe buze. 🙂

Recomandări

Cu cel puțin o săptămână înainte de retreat, a se evita consumul de alcool și pe cât posibil de carne, precum și activitatea sexuală.

Chiar dacă vi se pare ciudat, este foarte important să țineți cont de aceste aspecte, pentru a putea beneficia cu adevărat de rezultatele ulterioare și pentru a putea face practicile fără alte probleme.

Locație

Valea Verde

 

Am ales o locație romantică deosebită, ideală pentru cupluri  și anume Valea Verde Retreat Transylvania, din satul Cund jud. Mureș.

Este situată undeva la 2 ore de Cluj-Napoca și la aprox 4 ore de București. Este un loc în natură, creat special pentru răsfăț și relaxare, precum și de detașare de viața cotidiană.

Detalii aici https://www.valeaverde.com/ro/

Preț

 

450 euro* pentru cuplu (fără cazare și masă)

*Plata se face in RON la cursul BNR din ziua platii

 

Cazarea se va face în camere duble, preț estimat între 75-90 euro/noapte (depinde de cameră)
Masa în regim de demipensiune este de 34 euro/persoană. La alegere se poate opta și pentru 3 mese pe zi.

Dacă există alte cerințe sau nelămuriri, nu ezitați să ne scrieți pe adresa [email protected]

Va așteptăm cu mare drag!