Revenire…

Pin It


De data aceasta, incep articolul cu scuzele de rigoare pentru ca am incetat sa scriu pe acest site o perioada mai indelungata de timp. Nu stiu daca mi-ai simtit sau nu lipsa, cert este ca am revenit si imi doresc sa fiu din nou alaturi de tine in drumul tau.

Am fost plecata din tara si timp de 5 saptamani am experimentat darurile meleagurilor thailandeze, pe o insula paradisiaca unde am ales sa stau pentru a lucra cu mine insami, pentru a intreprinde o calatorie in interior, pentru a ma cunoaste mai bine. Cert este ca cel mai bine te cunosti atunci cand esti foarte departe de casa, cand ai iesit din zona a tot ce iti era familiar si atunci cand nu te mai poti baza pe nimeni altcineva in afara de tine sau de providenta, dar si aceasta face parte din tine.

Asa am coborat mai mult in mine insami, ca si cum as fi luat liftul care sa ma duca in subsolul fiintei mele pentru a ma reintalni cu balaurul intunecat de care imi era atat de teama in copilarie. Da, am facut cunostinta cu Umbra mea si nu a fost atat de rau precum ma asteptam, din contra…as putea spune ca umbra iti este adevaratul maestru in aceasta viata.

Am decis sa particip la un curs special pentru femei, pentru a patrunde in tainele de mult uitate ale puterii femininului si unde am fost imputernicita sa le impartasesc la randul meu cu alte femei in viitor.

Aflandu-ma intr-un loc bogat din punct de vedere spiritual, inconjurata doar de natura si privata de conditiile de la oras, am experimentat diverse metode de vindecare prin care mi s-au revelat toate acele aspecte de care aveam nevoie, revelatii care vrei, nu vrei schimba cursul lucrurilor in viata oricui le incearca. Orice traire intensa e greu de pus in cuvinte, singurele care par sa mai ajute sunt metaforele..

Voi continua sa scriu pe acest site, dar pregatesc un program frumos si profund pentru femeile de la noi din tara, intrucat consider ca ar fi pacat sa nu cunoasca acele practici atat de de vechi si atat de actuale si utile pentru a cultiva o stare de sanatate si de implinire sufleteasca.

Iti multumesc pentru rabdare si te invit sa ma urmaresti in continuare.

P.S. Din motive de eficacitate, am decis sa folosesc pe viitor si numele meu spiritual Haru, acesta provine din limba japoneza si inseamna Primavara.

Cu drag,

Adela Haru

Daca ti-a placut acest articol spune multumesc printr-un share
Pin It

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Folosim cookies pentru a ne asigura ca iti oferim cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Daca ramai in continuare pe site ne asiguram ca ai facut o alegere buna.