„Ai incredere in tine”

Pin It

 

Te invit duminică, 24 iunie în Cluj-Napoca la seminarul pe care îl voi susține în cadrul evenimentului „Sărbătorește-ți viața” organizat de Asociația Schimbare Pozitivă. Detalii despre program și eveniment găsești aici.

Descriere:

Am trăit vremuri în care am fost învățați că lumea e haotică, că e nevoie să ne îndoim înainte să credem, să gândim mult înainte să acționăm, să ne așteptăm la ce e mai rău în loc de ce e mai bine și am ajuns astfel să ne protejăm excesiv, construind „ziduri” în jurul nostru.

Însă astfel de ziduri ne-au separat de esența noastră și ne-au împiedicat să ne aventurăm și să cunoaștem viața cu adevărat, să-i simțim savoarea. Aceste ziduri au creat un climat de neîncredere, îndoială și dezamăgire.

Astfel, poate ai ajuns să simți că vrei mai mult de la viață, dar nu ai suficientă încredere în tine, poate ai realizat că viața e prea intensă pentru a nu o gusta cu adevărat sau poate ți-ai pierdut încrederea în oameni din cauza unor dezămăgiri. Dacă citești acest mesaj e foarte probabil să fi trecut și tu prin așa ceva sau cel puțin printr-o situație similară.

De aceea, te invit la un seminar în care vom vorbi din experiență despre regăsirea încrederii. Vom vorbi despre încredere, nu despre credință, despre perfecțiunea dinăuntrul tău, nu despre imperfecțiunile acestei lumi, despre curajul de a te accepta așa cum ești, și nu despre ceea ce ți-au spus alții că ești.

Descoperă ceea ce se ascunde în tine și dă-i voie să strălucească! Te aștept!

Cum îmi sărbătoresc viața?

“Pentru mine fiecare clipa pe care o traiesc intens este un prilej de sarbatoare. Imi sarbatoresc viata admirand…oamenii, natura, tot ce este. Imi sarbatoresc viata atunci cand zambesc, cand scriu, dansez sau pur si simplu cand iubesc. Pentru ca viata merita sarbatorita!”

Daca ti-a placut acest articol spune multumesc printr-un share
Pin It

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Folosim cookies pentru a ne asigura ca iti oferim cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Daca ramai in continuare pe site ne asiguram ca ai facut o alegere buna.