Seminar caritabil Darurile Feminitatii

Pin It

Femeie, întoarce-te la tine, căci schimbarea lumii începe cu tine!

Craciun

Dragă Femeie,

În preajma sărbătorilor te invităm să te sărbătoreşti şi pe tine însăţi, oferindu-ţi cel mai preţios dar pe care o femeie şi-l poate face şi anume darul feminităţii cu toate tainele sale.

Şi pentru că feminitatea presupune implicit şi compasiune, respectiv putere de dăruire, te aşteptăm să afli mai multe despre tine ca femeie, în cadrul unui seminar dedicat unui scop caritabil.

Prezenţa ta va aduce cu siguranţă o sclipire de bucurie în ochii fetelor de la Casa de tip familial Maria Gabriel din Cluj- Napoca, fete care au nevoie la rândul lor de modele autentice de femeie.

Trăim vremuri în care importanţa feminităţii e încă ignorată sau confundată cu feminismul, în care numărul bolilor cu specific feminin e într-o creştere alarmantă tocmai pentru că femeia s-a rupt de esenţa ei pur feminină, motive pentru care vom aborda subiecte precum:

· Ce este feminitatea şi la ce ne ajută puterea ei în viaţa de zi cu zi?

· Ce putem face pentru a reintra în legătură cu esenţa femininului din noi?

· Modele autentice de feminitate

· Frumuseţea interioară ca sursă de sănătate a femeii

Mai multe despre această temă vei găsi şi aici!

Speakeri:

Adela Haru www.lifeinbalance.ro lucrează ca life coach şi facilitator feminitate. Adela facilitează cursuri de feminitate prin care sprijină femeile în drumul lor spre conştientizarea puterii feminităţii, stil de viaţă sănătos şi înţelegerea în profunzime a corpului feminin. De asemenea, coordonează un grup de feminitate în Cluj, iar mai multe detalii despre activităţile ei poţi afla aici    http://lifeinbalance.ro/about/        

Andreea Luncaşu, fondator  www.feminitate.org, lucrează  în domeniul sănătăţii feminine de 7 ani atât în clinica ei particulară unde desfăşoară şi sesiuni de masaj cu aromaterapie. Andreea are experienţă de muncă în diverse centre medicale si colegii de medicina naturista din Israel unde a locuit timp de 11 ani. Dar in acelasi timp,  Andreea este o femeie ce traieste, respira, iubeste, doreste sa descopere viata, corpul ei, feminitatea ei.

Ioana Borza este unul dintre cei mai vizionari specialiști în domeniul marketingului din Transilvania. Ioana ne va împărtăşi din experienta ei ca femeie manager de marketing al companiei clujene Farmec, consilier local, soţie şi mamă a doi copii

Simona Baciu este fondatoarea Fundaţiei Transylvania College, http://fundatia.transylvania-college.ro/ care a lansat instituțiile educaționale: “Grădinița Happy Kids” și “Transylvania College” – prima școală internațională din Transilvania. Simona crede din tot sufletul în puterea educaţiei de a transforma şi schimba în bine un popor şi o naţiune şi se descrie ca „o persoană căreia îi place să inspire zilnic aerul educaţiei”.

Ca femei, suntem responsabile de tot ceea ce înseamnă educaţie continuă şi e normal să intenţionăm să ne aducem contribuţia în comunitatea în care trăim. De aceea, contribuind la propria noastră dezvoltare ca femei, vom inspira la rândul nostru alte femei.

Sunt aşteptate toate femeile interesate de evoluţia şi de sănătatea lor ca femei, dar sunt invitaţi şi bărbaţii care doresc să afle mai multe despre această temă.

Atenţie: accesul domnilor nu este restricţionat, ci chiar recomandat!

Când: 19 decembrie, orele 18:30- 20:30

Unde: Transylvania College, Aleea Băişoara nr. 2 A, cart. Gheorgheni

Intrarea se va face pe bază de pachet de Crăciun pentru fetele de la Maria Gabriel.

Pachetul va conţine următoarele:

– 1 kg de ulei

– 1 kg de orez

– 1 conservă legume/carne

– 1 punga cereale / 1 cutie de branză topită

– 1 pachet dulce (ciocolată, biscuiţi)

– 1 produs igienă corporală (poate fi săpun, şampon sau gel de duş)

Opţional: îmbrăcăminte, produse de papetărie, cărţi educative, produse cosmetice

Parteneri: Transylvania College, Delicii Sanatoase, Institutul de Estetică Luna, Evenimente in Cluj, Cluj Life, Revista Bulevard

Inscrierile se fac completand formularul de mai jos!

[vfb id=11]

Daca ti-a placut acest articol spune multumesc printr-un share
Pin It

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Folosim cookies pentru a ne asigura ca iti oferim cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Daca ramai in continuare pe site ne asiguram ca ai facut o alegere buna.