Seminar de feminitate pentru mamici

Pin It

Dragă mamă,
Îţi mulţumesc că m-ai adus pe lume, că eşti alături de mine de când m-am născut, că ai răbdare cu mine şi că îmi susţii primii paşi în această viaţă cu atâta dragoste şi căldură. Însă dacă tu plângi şi eu plâng, dacă pe tine te doare ceva şi pe mine mă doare, dacă tu eşti agitată şi eu devin la fel, căci am stat nouă luni în burtica ta. Dar dacă tu eşti fericită şi eu sunt fericit.

De aceea, te rog, ai grijă şi de tine, nu doar de mine şi de ceilalţi. Vreau ca mama mea să fie sănătoasă, frumoasă şi plină de farmec şi de bucurie. Vreau să spun mereu cu mândrie la grădiniţă şi la şcoală că „Ea e mama mea!” Pentru că dacă tu te simţi bine, întreaga familie se simte bine, iar eu voi creşte în armonie şi voi avea o copilărie minunată.

Eşti atât de frumoasă când zâmbeşti… Şi am observat că mămicile cu adevărat frumoase sunt mămicile fericite!
Cu drag,
Copilul tău

 

P.S. Asta ţi-aş spune dacă aş putea vorbi pe înţelesul tău!

Aminteşte-ţi că înainte de a fi o mamă bună, o soţie exemplară sau o femeie de carieră, eşti femeie! Vino să te descoperi, să afli lucruri noi despre tine şi să înveţi să aduci mereu echilibrul în viaţa ta.

Te aştept cu drag la Centrul Playful Learning la un seminar special pentru femeia din tine, unde vei fi uimită de puterea feminităţii şi unde vei cunoaşte alte mămici preocupate de dezvoltarea lor personală.

  • Data: 28 noiembrie
  • Ora: 18:00-20:00
  • Pret: 50 lei/persoana
  • Locatie: Centrul Playful Learning – Bd. Eroilor nr. 21-23, Cluj-Napoca
  • Speaker: Adela Moldovan
  • Grup: mămici
  • Înscrieri aici!
Daca ti-a placut acest articol spune multumesc printr-un share
Pin It

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Folosim cookies pentru a ne asigura ca iti oferim cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Daca ramai in continuare pe site ne asiguram ca ai facut o alegere buna.