Viata in echilibru

Pin It

 

Am creat acest site pentru cei care își doresc echilibru în viața lor. Echilibrul nu e ceva constant, e normal să-l pierzi, tocmai pentru a-l regăsi. Cu fiecare pierdere a echilibrului înveți ceva nou despre tine, o nouă lecție sau cel puțin așa ar fi normal.

Însă nu este deloc normal să-ți pierzi echilibrul și să rămâi acolo, așa cum nu este normal să nu-l fi avut vreodată. Calea echilibrului în viață este calea de mijloc, este pentru cei care nu mai vor extreme, ci vor în primul rând liniște.

Acest echilibru poate să fie între diferite aspecte ale vieții tale, tocmai pentru că tu ești întregul care reunește contrariile. Poate fi echilibru între interior și exterior, între masculin și feminin, între personal și profesional, între planul fizic și planul spiritual sau între diferite alte aspecte. Ce au în comun aceste aspecte? Faptul că sunt diferite…și aici intervine provocarea de a le armoniza.

Am căutat dintotdeauna echilibrul, pentru că odată ce este realizat nu mai vorbim de separare, ci de trancendere, și anume echilibrul Minte-Corp-Spirit.

De aceea, vei găsi pe acest site numeroase articole care abordează echilibrul Minte-Corp-Spirit, precum și echilibrul dintre Masculin și Feminin, întrucât altfel nu poți gusta cu adevărat din armonia iubirii.

Așadar, te invit să mă urmărești și să-mi împărtășești ceea ce ai descoperit și tu și descoperi zilnic. Tu cum îți regăsești echilibrul?

Daca ti-a placut acest articol spune multumesc printr-un share
Pin It

3 thoughts on “Viata in echilibru

 1. Lena Ungureanu says:

  Superb!
  Toate cuvintele tale mi se par superbe!
  Continua,este minunat ceea ce faci.
  Cu mult drag,
  Lena ungureanu

 2. Elena Popescu says:

  Buna dimineata!
  Felicitari, Adela, pentru ideile pe care le impartasesti cu noi, mai ales pentru dobandirea/mentinerea echilibrului corp-minte-spirit pe care il pierdem si-l regasim de nenumarate ori…
  Noi, femeile suntem cele care aducem/pastram echilibrul in noi insine ca apoi sa-l oferim in familie, societate, dar uneori simtim nevoia de a impartasi solutii, idei intre noi, iar work-shop-ul tau e o astrfel de ocazie…
  Numai bine iti doresc!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Folosim cookies pentru a ne asigura ca iti oferim cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Daca ramai in continuare pe site ne asiguram ca ai facut o alegere buna.