Vine o vreme…

Pin It

Vine o vreme când ești la început de drum…atunci dumnezeul tău să fie entuziasmul și bucuria. Nu te lăsa descurajat și nu te sfii să le manifești, e tot ce ai pentru a înainta.

Vine o vreme când înflorești, când parfumul pe care îl emani e atât de puternic, când fructele muncii tale vor fi atât de gustoase, când oamenii te vor admira și te vei simți ca un zeu…

Atunci dumnezeul tău să fie smerenia și înțelegerea că nu ești decât un instrument în mâinile divinității.

Vine o vreme când vei cădea la propriu, ca frunzele în vânt, ca ploaia pe pământ…când afli că lucrurile nu sunt așa cum credeai tu, când realizezi că nimic nu ține o veșnicie, când se destramă iluziile.

Atunci dumnezeul tău să fie acceptarea și renunțarea la iluzii…

Și vine o vreme când zăpada ți se așează pe tâmple…și chiar dacă în aparență vei îngheța, pe dinăuntru vei fi atât de cald, încât să poți topi inimi. Atunci dumnezeul tău să fie dragostea…de oameni, de întreg.

Și vine o vreme când înțelegi…că nu mai este vreme. Când nu mai ai nevoie de timp, de alți dumnezei, căci ai înțeles că moartea nu există. Atunci devii una cu tot ceea ce…este.

Dar până atunci, bucură-te de drum și adu-ți aminte de aceste vorbe la momentul potrivit…

Cu drag,

Adela Haru
(c) Toate drepturile de autor rezervate

Daca ti-a placut acest articol spune multumesc printr-un share
Pin It

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Folosim cookies pentru a ne asigura ca iti oferim cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Daca ramai in continuare pe site ne asiguram ca ai facut o alegere buna.