Workshop Online de sexualitate feminină -Placere si senzualitate

Orice femeie este în esența ei orgasmică. Orice femeie poate să simtă și să trăiască plăcerea de a fi în corp de femeie, atât timp cât e conectată la esența ei.

Trăim vremuri în care avem foarte mare nevoie să rămânem conectate la esența noastră, la trupul nostru și mai ales, la sufletul nostru. Dacă ne separăm de trup, ne deconectăm de la viața din noi și trăim mecanic. Dacă ne separăm de suflet, ne deconectăm de la bucuria și de la esența noastră.

Prin munca mea, aleg să lucrez cu ambele aspecte, cu reunificarea energiei sexuale cu cea a inimii.

Așa că îți propun un atelier online inedit prin care să-ți dai voie să te deschizi măcar cu încă un pas mai mult înspre a-ți simți trupul și sufletul împreună, pentru a te simți mai mult, tu pe tine.

De altfel, corpul feminin este creat pentru a simți plăcerea și iubirea și pentru multe femei, plăcerea este cea care vindecă și le readuce mai aproape de sufletul lor. Și nu vorbim de plăcerea locală generată de un stimul exterior, ci de plăcerea întregului corp, precum și de cea a inimii, care se întâmplă dintre interior către exterior, nu invers.

Îți propun un workshop de 2 ore si jumatate în care ne vom da voie să abordăm plăcerea la toate nivelurile, prin câteva exerciții de bază pe care orice femeie care își iubește corpul și sufletul are nevoie să le practice.

Tot ce ai nevoie este de un loc al tau in care să nu fii deranjată, sa fii tu cu tine si sa fii deschisă să practicăm impreună.

Cu ce vom lucra?

 

 • Identificarea credințelor limitative generatoare de rușine sau vinovăție care te blochează să simți și să trăiești plăcerea
 • Ce este plăcerea (orgasmul) întregului corp și cum putem să ne hrănim cu ea atât corpul, cât și sufletul
 • Cum putem reaprinde plăcerea orgasmică și libidoul la nivel sexual
 • Ce înseamnă să-ți exprimi liber și să-ți conții energia sexuală
 • Practici de Self Body Love
 • Meditație pentru recuperarea plăcerii și iubirii față de corp (a căreri înregistrare o vei putea folosi ulterior)

 

Curs Online Sexualitate feminina constienta

Tot ce vom face în cadrul acestui webinar are rolul să te aducă mai aproape de tine, să te reconecteze cu capacitatea ta orgasmică și creativă feminină, cu bucuria de a fi și de a trăi.

Acest webinar este pentru tine dacă:

Acest atelier este pentru tine dacă

 • Vrei să te eliberezi de rușine și vinovăție în ceea ce privește senzualitatea și sexualitatea feminină
 • Întâmpini diverse blocaje pe plan sexual și relaționa (lipsa plăcerii sau a orgasmului, frica de sex, de masculin, etc)
 • Vrei să îți dai voie să simți plăcerea la un alt nivel de profunzime
 • Dorești să-ți retrezești la viață energia ta sexuală, senzualitatea și magnetismul feminin
 • Vrei să aduci mai multă conștiență și iubire în relația cu corpul tău
 • Si tuturor femeilor care vor pur si simplu sa se bucure mai mult de Viata ce locuieste in corpul lor! YUHUUU
Curs Online Sexualitate feminina constienta

Te va ghida

Adela Haru

Trainer și coach în feminitate, autoare

Adela Haru, trainer și coach de 10 ani în materie de feminitate, sexualitate feminină și ciclu feminin 

Autoare a cărților Spre FeminitateRelatiile Constiente si Magia Ciclului Feminin, Adela susține seminarii, ateliere, tabere și sesiuni individuale pentru persoanele interesate de reconectarea cu corpul si cu sufletul lor, prin prisma sexualității. 

Adela este certificată ca ghid în Respirație Alchimică și Sexualitate Sacră, precum și ca facilitator in materie de feminitate Tao Tantra Arts (Thailanda 2013). 

De asemenea, a studiat și experimentat felul in care funcționează energia vitala (sexuală) prin prisma abordărilor holistice precum medicina tradițională chineză, ayurveda, taoism, tantra, dans holistic. 

În prezent se dedică atât femeilor preocupate de conectarea cu corpul lor prin prisma feminității dar și bărbaților preocupați să-și creeze o relație armonioasă cu femininul și cu corpul lor printr-o sexualitate conștientă și asumată.

Cand?

 Miercuri
13 Octombrie
Orele 19:00 - 21:30

Unde?

Online

Investiție

Investiția ta în tine este de doar 222 ron

De asemenea, vei primi și înregistrarea sesiunii pe care o vei putea accesa ulterior pe o anumită perioadă de timp.